Klubmesterskab 2022

Lidt info om turneringsformen og rækkerne:

  • Samtlige turneringskampe (med undtagelse af herre/damesingle finalen) spilles bedst af 3 sæt med afgørende match tiebreak (tiebreak til 10 point) i det evt. afgørende 3 sæt! Der spilles som udgangspunkt med single stænger i alle single kampe; disse sættes op mellem single og doublelinjen på nettet halvanden fodlængde fra single linjen og ud. Double spilles selvfølgelig uden single stænger.

Hovedrunde

Turneringens hovedrunder (alle kampe inklusive semifinaler) afvikles fra torsdag den 30. juni i uge 26 – onsdag den 31. august i uge 35.

Finale

Lørdag 10 september fra kl 10-15.

Rækkerne (i alt 8 rækker):

  • Herresingle
  • Damesingle
  • Mixdouble
  • Damedouble
  • Herredouble
  • Familie-double-rækken (barn U 15 år + én forældre/bedsteforældre)
  • +50 år mix single rækken (blandet herre/dame single-række +50 år)

INFO: ved + 8 tilmeldt i en række vil der i pågældende række være både A-række og B-række.

Kort fortalt betyder det, at hvis man taber i 1-runde vil man IKKE være slået ud af turneringen, men skulle spille videre i modsatte søjle i B-rækken!

Desuden vil der ved ulige antal tilmeldte i en række, fx 11 tilmeldte evt. være seedninger på enkelte spillere der vil vente i 2-runde i A-rækken. På den måde vil man evt. være forskånet for at møde en seedet spiller i 1 runde.

Hvad er en seedet spiller? En seedet spiller er en finalist eller en semifinalist fra sidste års klubturnering. Dvs. vindere af sidste års finale vil automatisk være 1-seedet, mens runner-up vil være 2-seedet. Semifinalister vil herefter være hhv. 3-4 seedet.

VIGTIGT:

Det er max. muligt at tilmelde sig i alt 3 rækker, da man skal kunne overkomme på en evt. finale dato at spille alle sine kampe!

Tilmelding:

Tilmeldingen er åben fra d.d. og frem til lørdag den 25. juni 2022.

Tilmelding her

Efter tilmeldingsfrist lørdag den 25. juni 2022 kl. 12:00 vil spilleprogrammet for alle rækkerne blive organiseret ved lodtrækning af undertegnede, hvorefter alle rækker vil være klar til at påbegynde turneringen fra torsdag den 30. juni 2022.

Lidt om finaledagen:

På traditionel vis spilles finalerne i samtlige rækker samme dag (dette altid en lørdag), hvor vi samles og får sat et dejligt punktum på en velspillet turnering.

Det er altid en herlig måde at samles på og støtte op om hinanden, og ikke mindst få set noget god tennis.

Klubben vil stå for lidt god forplejning på finaledagen, hvor der bla. vil være både morgensnitter fra bageren, kaffe og te, slik/chips til de mindste (ellers også til de barnlige sjæle), øl, vin, sodavand, lækre sandwich fra Føtex.

Finaleprogrammet udsendes senere inden hovedrundekampe/semifinaler er færdigspillet!

Rækkefølgen for kampene på finaledatoen kan afsløres, vil som vanligt være singler spilles først (ca. fra kampstart kl. 1030, hvorefter doublerne sættes igang)

Finaledatoen er vigtig for os som forening, da det er en hyggelig dag, hvor vi kan samle os og sprede hygge om vores alles fælles interesse! Så skud allerede ud til jer alle om at komme ned med familien, kæresten, konen eller vennerne til årets helt store festdag, hvilket er finaledatoen for klubmesterskabet

Om afviklingen af kampene i hovedrunden:

Der vil være afviklingsfrister på kampene, hvilket vil divergere ud fra antallet af tilmeldte i den pågældende række. Turneringen spilles indenfor 9 uger, så der er rigeligt tid til at få afviklet kampene. Dog alligevel sætter jeg en fhv. lang tidsfrist mellem de forskellige runder, da vi skal sørge for turneringen glider planmæssigt derudaf.

VIGTIGT: Sørg for at spillet dine kampe og få aftalt i god tid med din(e) modstander(e)

Rækkerne bliver sendt ud på klubbens Facebook-side, på hjemmesiden og sat op i udprintet oversigt på klubbens opslagstavle inde på gangen i KIF lokaler (der hvor i bipper jer ind med nøglebrik for at bruge omklædning, bad, toiletter)

EFTER AFVIKLET KAMP(E):

Skriv resultatet af kampen ind på opslagstavlen på gangen. HUSK HUSK HUSK !!!!!!!!!!!!!!!!!

Spørgsmål

Tag fat I Philip på anlægget eller skriv/ring på 2311 6914 philip@karlebotennis.dk

Glade turneringshilsener///

Mvh turneringslederen

Philip Laybourn